Ljud & Ljus Uthyrning


Större Arrangemang

Sundberg står för förstklassiga arrangemang i allt inom ljud, ljus och scen. Konserter, turnéer, festivaler, teater, idrottsevenemang, musikaler, konferenser, mässor, invigningar, modevisningar - vi har mångårig erfarenhet och ett gediget kunnande på samtliga områden.

Vi ordnar musik, ljud, ljusshow, videoprojektioner och specialeffekter av alla slag. Vi kan också bygga upp podier och rörliga scener. Dessutom har vi de tillstånd och det kunnandet som krävs för att jobba med pyroteknik.

Kvalitén är viktig för oss. Det ger både arrangörer, medverkande och publik en förhöjd upplevelse av arrangemangen.

 

Mindre Arrangemang

Inga förfrågningar är för små för oss. Vi hjälper dig gärna med ljud och ljus till bröllopsfesten, studentskivan, pojklagets fotbollscup, firmafesten, årsmötet eller 50-årskalaset. 

Hos oss kan du hyra PA-system som är lätta att använda. Vi har också skummaskiner, konfettikanoner och mycket annat, allt för att fixa det bästa partyt på ett smidigt sätt. För framför allt tycker vi att festen ska vara enkel för dig. Men rolig.

Hör av dig så berättar vi hur vi kan bidra.

 

Teknik

Vi har kunskapen, och vi har förstås prylarna. Hos Sundberg finns en stark maskinpark med utrustning för olika uppdrag: 

Ljudsystem, effektlampor, strålkastare, projektorer och rörligaarmaturer i alla tänkbara storlekar. Vilket ditt behov än är. För tuffa effekter har vi också konfetti, snö, skum, vind och doftmaskiner och pyroteknik i alla dess former.

Kontakta oss

 + 46 (0) 911-924 20

 
 Head Office: 
Hammarvägen 6, 943 36  Öjebyn, Sweden
 
 E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Referenser


Med all säkerhet har du redan sett och hört vad vi gör. Vi finns nämligen med lite här och var, och har många återkommande uppdrag. När Luleå Hockey spelar sina hemmamatcher i Coop Arena är det vi som står för ljud-, ljus- och musikupplevelsen i bästa NHL-anda. Det är därför ingen slump att Aftonbladet skrev att ”Luleå har Sveriges bästa hockeyshow”. Vi producerar också matcharrangemang till LF Basket och Luleå Basket.

Som sagt, du har säkert redan sett och hört oss. Men visste du vilka vi var?