tjänster

Teknik

Vi har kunskapen, och vi har förstås prylarna. Hos Sundberg finns en stark maskinpark med utrustning för olika uppdrag:

Ljudsystem, effektlampor, strålkastare, projektorer och rörliga armaturer i alla tänkbara storlekar. Vilket ditt behov än är. För tuffa effekter har vi också konfetti, snö, skum, vind och doftmaskiner och pyroteknik i alla dess former

ring oss för mer information
blur-close-up-concert-164879

SP Concert Equipment Group står för förstklassiga arrangemang i allt inom ljud, ljus och scen. Konserter, turnéer, festivaler, teater, idrottsevenemang, musikaler, konferenser, mässor, invigningar, modevisningar – vi har mångårig erfarenhet och ett gediget kunnande på samtliga områden.

Vi ordnar musik, ljud, ljusshow, videoprojektioner och specialeffekter av alla slag. Vi kan också bygga upp podier och rörliga scener. 

Kvalitén är viktig för oss. Det ger både arrangörer, medverkande och publik en förhöjd upplevelse av arrangemangen.

bar-blur-blurred-801863

Inga förfrågningar är för små för oss. Vi hjälper dig gärna med ljud och ljus till bröllopsfesten, studentskivan, firmafesten, årsmötet eller 50-årskalaset.
Hos oss kan du hyra PA-system som är lätta att använda. Vi har också skummaskiner, konfettikanoner och mycket annat, allt för att fixa det bästa partyt på ett smidigt sätt. För framför allt tycker vi att festen ska vara enkel för dig. Men rolig.

Hör av dig så berättar vi hur vi kan bidra.

Call Now ButtonRing Oss